Света Петка Дизелдорф

0
215

Mpco Sveta Petka Düsseldorf

Драги браќа и сестри, драги лубители на спортот,
нашите фудбалери навистина добро се припремаа со последните три натпревари.
Уште малку Купот на БСГ ќе започне
на 25 октомври 2021 година ќе се играат првите две утакмици.