Прв час во Македонскот неделно училиште при МПЦ „Свети Петар и Павле“ во Краун Поинт

0
218

Божествена Литургија по која се одржа првиот час на Македонското неделно училиште и дружење на парохјаните на трпеза, подготвена од нашите овонеделни домаќини, семејствата Купер, Крстевски и Глигорови. Бог да ги благослови!

Divine Liturgy followed by the first class of the Macedonian Sunday School and a coffee hour with a delicious meal prepared by our church hosts for this Sunday: Cooper, Krstevski and Gligorov families. May God bless them!

Sts.PeterandPaul Macedonian Orthodox Cathedrala