Пикник Мала Богородица

0
225

Управниот Одбор при нашата црква Св. “Кирил и Методиј” заедно со Женската секција ви се заблагодарува на сите што бевте присутни на вчерашниот пикник одржан за МАЛА БОГОРОДИЦА, а воедно се заблагодарува на сите донатори и сите оние кои волонтираа и дадоа се од себе да помогнат во подготовките на овој убав настан.
За многу години празникот, наредната година се гледаме во уште поголем број