Известување од М.К. „Македонци“ од Штутгарт

0
178

Почитувани,

заради ургентната состојба со новиот вирус и препораката на министерството за здравство големите собири да се одложат, сакаме да Ве известиме, дека прославата на 14.03.’20 со Миле Кузмановски во Штутгарт ќе биде откажана.

На жалост секој ден лицата на заболени се зголемува !!! Наша одговорност е да не ве изложиме на разици и да внимаваме на вашето и општото здравје.

Трошоците за откажување на салата, музиката и другите трошоци ќе ги превземе управата на македонскиот клуб.

Парите за картите ќе Ви бидат потполно вратени.

Ви посакуваме убава недела и убав викенд и се надеваме на убава веселба и дружба на следната прослава.

Со почит,

македонско културно и спортско друштво

МК МАКЕДОНИЈА ШТУТТГАРТ