Известување за настан

0
326
Известување за еден убав настан:
Октомври 10 ти , недела одма после црковната богослужба на женската секција од црквата Свети Илија Мисисага Ве повикува на свечен ручек и прослава по повод 11ти Октомври и промоција на ново отпечатената книга од Вера Вржовска Петревска  МОЕТО БРАЈЧИНО МОИТЕ КОРЕНИ МОЈАТА ПРЕСПА со придружба на членовите од друштвото Браќа Миладиновци при катедралната црква Свети Климент Охридски од Торонто .
Сите сте поканети и добродојдени