Известување за првото издание на неделен весник

0
251

Денес го споделуваме првото издание на нашиот Неделен Весник. Вклучени се сите информации за нашиот прв час, неколку информации за правилата на нашето училиште како и мала интродукција на нашите свештеници и учителки. Уживајте!