Денес излезе од печат новата стихозбирка на поетесата Соња Таировска Дурчак

0
263

Денес излезе од печат новата стихозбирка на поетесата Соња Таировска Дурчак од Улм, Германија, подржана од Агенцијата за иселеништво.
Честитки за поетесата и успеси во понатамошното творење на македонски јазик!