„Св. Прохор Пчински“ од Пјаченца организира фудбалски тренинзи и за деца

0
241
Известување:
Почитувани, со задоволство ве известуваме дека нашата црковна општина за прв пат оваа година организира фудбалски тренинзи и други спортски активности за деца од 4 до 15 годишна возраст.
Тренинзите ќе се одржуваат во спортскиот центар што е во склоп на нашата црковна општина Св Ап Вартоломеј и Св Прохор Пчински Пијаченца на улица Сан Сеполкро бр 15 Пијаченца.
Спортските активности ќе се одржуваат два дена неделно кои денови ќе бидат дополнително утврдени.
За Уписи и подетални информации можете да се обратите на следните телефонски броеви;
347 1189376 Аце
340 1523014 Ване
Почитувани, со ова организација нашата црковна општина овозможува на голем број деца кои живеат во и надвор од Пијаченца, да учествуваат на тие спортски активности и пред се овозможува дружење на нашите деца.
Да ја искористиме можностите за дружење рекреација и други забавни активности.
Со почит: