Повторно отворена црквата во Џилонг

0
266
СООПШТЕНИЕ!!!
До Македонската заедница од Џеелонг
Управата на Општината ве известува дека, почнувајќи од Сабота 11/09/2021 година, црквата ќе биде отворена, со тоа што, истовремено ќе биде дозволено присуство на 20 лица и со примена на сите мерки, за ковид-19, пропишани од власта!!!
Од Управата!