Ново лого на Македонската Заедница на Малта

0
213

Почитувани ,
Ве известуваме дека е ребрендирано логото на нашата заедница .
Единствена легална организација која ги застапува интересите на Македонците во Малта.
Наскоро ќе излеземе со нови проекти на кои работиме напарно изминатиов период .
Она што ни е водилка во целокупната наша работа е врската помеѓу нас и нашата Македонија, како и зачувување на нашето уставно име и промоција на Македонија во Малта.
Огромна благодарност до креатарот на ова прекрасно наше ново официјално лого Седо Перо !
Ви благодариме на довербата што ни ја давате секојдневно , ние постоиме за ВАС !
Со почит
Македонска Заедница во Малта