Се гради нов стадион на Ф.К. „Престон Лајонс“

0
169
Извршниот комитет продолжува неуморно да работи надвор од теренот за да продолжи да се движи низ предизвиците и да гради за светла иднина. Нашиот нов стадион се обликува со рок на завршување и предавање што се очекува подоцна оваа година.
Ги охрабруваме сите да придонесат за нашиот иден успех со врежување на нивното име и оставање наследство на нашата Фондација Honor Board, која ќе биде поставена на влезот на павилјонот.
Нашата Фондација Honour Board ќе биде обезбедена и позиционирана за премиерно изложување во новиот стадион за да го признае придонесот на нашите прекрасни донатори. Ова ќе биде ексклузивна група на членови на Фондацијата Павиљон, која обезбедува пристап до павилјонот и стадионот  и искуствата на денот на играта.
Имајте предвид дека исто така овозможивме плаќање на данок преку австралиската спортска фондација.
Ве молиме дадете свој придонес користејќи го линкот подолу или посетете го
За повеќе информации слободно јавете се на 0407305736.