Прослава на 8 Септември во Перт

0
181

Денес Yana Giamov Vera Vlahos Kriss Milankov и Radica Garrett четири членови од нашето оро Grupa Esen беа пресреќни што ја изведоа традиционалната Македонска Ора на МојВиста на прославата на Денот