Во Горица упис на нови играорци

0
247
Почитувани родители,
Мкд „Охридски бисери“ врши упис на нови членови во детската фолклорна секција. Ве повикуваме на информативен разговор во недела 12.09.2021 во 10.30 во Точка, улица Градникове бригаде 25, Нова Горица.
По информативниот разговор и запознавањето со просториите, работата на друштвото и фолклорната секција следува слатко изненадување
За подетални информации можете да ни се обратите по електронски пат на mkd.ohdskibiseri@gmail.com, на веб страницата https://mkd-ohridskibiseri.si/, на нашата fb страница или на тел. бр. 041 512 376.
Сите заедно да ја сочуваме и негуваме нашата култура и традиција надвор од границите на Македонија!
Раководител со фолклорната секција
Магде Николеска