МКД „Св. Кирил и Методиј“ од Трентино со честитика по повод 8 Септември

0
220
СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАКЕДОНЦИ !!!
ДА НИ Е ЖИВА И ДОЛГОВЕЧНА МАЈКА МАКЕДОНИЈА !!!