Нова победа на Ф.К. „Македонија“ од Локарно на гостувањето кај Ф.К. „Карасо“ 0:2

0
169
Одлична игра од нашите момчиња кои денес го победија GC Carasso 0-2
на карактерот каде ФК Македонија Локарно ги покажа своите квалитети, како дефанзивни, така и офанзивни.
Среда 08.09.2021, во 20.30 часот во спортскиот центар ЦСИ во Порто во Кугнаско, ќе се одржи второто првенство. Со нетрпение очекуваме да видиме многу од вас.