Повик за спонзорирање на фудбалскиот клуб при МПЦ „Света Петка“ од Диселдорф

0
279
Драги браќа и сестри, драги спортски ентузијасти,
Нашите фудбалери бараат нови спонзори за новата сезона во Купот на БСГ. Во Купот на БСГ играме против големи фирми од Диселдорф како на пример Комерцбанк или Мерцедес. Името на вашата фирма ќе биде објавено под секоја најава за игрите и под секој резултат на игрите.
За прв пат играме и во Купот на Хобилигата Запад.
Покрај финансиската помош, на нашите фудбалери им се потребни и нови дресови во бела или жолта боја
Фирмата ќе добие потврда за донација. Со потврдата за донација, можете да ги вратите парите кај финацамт.
Ако некој сака да стане спонзор, може да стапи во контакт.