Во Канада излезе од печат септемврискиот број на весникот „Македонија“

0
452
Почитувани, читатели,
излезе од печат септемврискиот број на весникот ,,Македонија,, од Торонто, Канада.
Упатуваме огромна благодарност до сите соработници и деловни партнери, до сите управи и претседателите на црковните управи на македонските православни цркви во Канада за одличната соработка!
Поздрав со желби да истраеме во овие невремиња на светска пандемија и да веруваме во конечно обединување и освестување на Македонците во борбата да не’ биде, свои на своето!
Со почит од редакцијата на ,,Македонија,,.