Започнa уписот на деца за Македонска Играорна група на возраст од 5+ која ќе започне 15ти Септември во салата на нашата црква Св.Кирил и Методиј.

0
437

Почитувани

Започнa уписот на деца за Македонска Играорна група на возраст од 5+ која ќе започне 15ти Септември во салата на нашата црква Св.Кирил и Методиј.
Пријавете се и научете како се игра наше Македонско традиционално Оро. Да ја зачуваме традицијата и уживаме во играњето.

За упис ве замолуваме контактирајте ги нашите учителки:
Марија 📲 630-207-4053
Мартина 📲 708-549-4279