На „Велешко лето 2021“ промоција на монографијата „Македонски РОК времеплов“

0
81

Во рамки на „Велешко лето 2021“ вечер во 20 часот во Ликовниот салон во Велес ќе биде промовирана монографијата „Македонски РОК времеплов“ од Тошо Филиповски. Програмата ја организира Општина Велес, а влезот на настанот е бесплатен. Од Општина Велес ги повикуваат граѓаните – љубители на македонскиот рок да присуствуваат на оваа промоција на монографија посветена на македонскиот рок.