Пикник ИЛИНДЕН

0
253
Почитувани
Управниот Одбор при нашата црква Св. “Кирил и Методиј” заедно со Претседателот Николче заедно со Женската секција ви се заблагодарува на сите што бевте присутни на пикникот одржан за ИЛИНДЕН, а воедно се заблагодарува на сите донатори и сите оние кои волонтираа и дадоа се од себе да помогнат во подготовките на овој убав настан.
За многу години празникот, наредната година се гледаме во уште поголем број
Official fb page of The Macedonian Orthodox Church of Sv. Kiril i Metodij(Sts. Cyril and Methodious). The first Macedonian Orthodox Church in Chicagoland.