ВО ЏИЛОНГ ОТВОРЕН НОВ МАКЕДОНСКИ ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЦЕНТАР

0
266

Многу е важно да се запамети колку е важна нашата заедница во овие тешки времиња.

Знаеме дека силата на Викторија е во многуте култури, религии и гласови, а ние секогаш ќе работиме да ја промовираме богатата различност на државата.

Пред две семици се отвори новиот Македонски повеќенаменски Центар во Џилонг. Честитки до Македонската Православна Општина во Џилонг за овој значаен Центар. Треба да бидете горди на себе за сите ваши достигнувања.