Вале – ЈОВАН СЛАТКО

0
239
Почина главниот спонзор на Ф.К. „Стирлинг Македонија“
Длабоко сме тажни кога дознавме за полагањето на John Sweet, долгорочен поддржувач, член и спонзор на Фудбалскиот клуб Стерлинг Македонија.
Јован долги години беше страствен поддржувач на Македонија и главен спонзор на клубот. Клубот ќе одржи 1 минутно молчење на сите свои сениорски натпревари следниот викенд за да ни даде можност на сите да му оддадеме почит на Јован и неговото семејство.
Во име на Комитетот, членовите, играчите и вработените нудиме најискрено сочувство до семејството и пријателите на Џон.
Почивај во мир Јован.