Победа на Ф.К. „Вардар“ од Детроит, во 2 коло од „Фаундерс“ купот, против „Тарантули“ со 2:1

0
259

Победа на Ф.К. „Вардар“ од Детроит, во 2 коло од „Фаундерс“ купот, против „Тарантули“ со 2:1