За поголем успех на клубот, Ф.К. „Македонија“ од Локарно собира донации

0
256
Почитувани поддржувачи,
Оваа година нашето општество постигна долгорочна цел. Конечно сме промовирани во 4 та регионална лига. Општеството и тимот вложија голема напорна работа, посветеност и срце во тоа. Без ваша поддршка и без ваше присуство нашите напори се бескорисни. Вистинското срце на нашиот тим се нашите фанови.
Нашите амбиции сè уште се многу големи, всушност оваа година сакаме да освоиме уште една промоција.
За да ги оствариме нашите цели, покрај вашата поддршка, потребни ни се и потребните финансиски средства.
Поради оваа причина ви ја овозможуваме основната полиса за осигурување на депозити, со која исто така можете да нè поддржите финансиски. Целата ваша помош е фундаментална за нас.
За оние кои сакаат да бидат дел од нашето општество и да станат партнер, можете директно да не контактирате на Facebook или Instagram страната.
FC Makedonija Locarno