Заврши бекатонизацијата на две улици во населеното место Рашче

0
261

-Едната со површина од 700 м2 и другата од 500 м2.

– Исто така, прикрај е  бекатонизацијата на една улица со површина од 1500 м2 и паркингот на џамијата од 750 м2 во населеното место Љубин.

Продолжуваме со инфраструктурни проекти за сите населени места во општина Сарај.