Учениците од наставата на макeдонски јазик во Париз и Руан, со пригодна приредба, успешно ја завршија учебната година.

0
415

Учениците од наставата на макeдонски јазик во Париз и Руан, со пригодна приредба, успешно ја завршија учебната година.

Честитки  за вложениот труд на учениците и на наставничката Елица Атанасовска-Стојаноска, како и за поддршката од страна на родителите.

Веста е превземена од ФБ страната:

L’ Ambassade de la République de Macédoine du Nord en France