Реконструкција на Струшката улица во населбата Гам-Гам

0
342

По  барање и петиција на жителите од струшката населба, направивме бекатонизација на овој пат, иако претходно беше асфалтиран.

На овој пат долг 205 метри ја заменивме водоводната мрежа, инсталиравме подземни инсталации за електрична и телекомуникациска мрежа, како и јавно осветлување.

Вредноста на инвестицијата е 4 милиони денари.