Ноќен турнир во мал фудбал – “ Свети Николе 2021 “

0
262

Општина Свети Николе и оваа година организира традиционален Ноќен турнир во мал фудбал – “ Свети Николе 2021 “со награден фонд од 140.000 денари

Стартуваме на 11.07.2021 г (недела)
Пријавувањето на екипите е до 09.07.2021
Котизацијата по екипа е 2.000 денари.

Лица за контакт
Ристе Андонов 075/358-000
Кристијан Атанасов 075/624-72