Стадионот на ФК Шкупи со се помодерен изглед

0
275

Oпштински работни екипи во моментов работат на уредување на две патеки, едната со бекатон а другата со бетон, на стадионот на ФК Шкупи.

Патеките ќе бидат долги 103 метри. Во меѓувреме, на овој стадион се изведуваат градежни работи во однос на административната зграда и соблекувалната, трибината и уредувањето на тревата и системот за наводнување.