Најновата населба на градот „Ивандол“, каде што нашите иселеници се главни инвеститори

0
318

Сега се гради со наши раце од почеток и следната недела ќе добие прекрасен изглед исто како што заслужуваат нашите иселеници!

-Ја изградивме водоснабдувачката мрежа,

-Изградивме фекална канализација,

-Го подготвивме патот за асфалтирање,

-Пешачки патеки (тротоари),

-Јавно осветлување, изјави градоначалникот на Кичево, Фатмир Дехари