Промоција на книгата „СЕКОГАШ ТЕ ОДБИРАВ ТЕБЕ“ од авторката ИВАНА НАСКОВА

0
260

Промоција на книгата „СЕКОГАШ ТЕ ОДБИРАВ ТЕБЕ“ од роднокрајната авторка ИВАНА НАСКОВА

-Промоцијата ќе се одржи на отворено пред Градската библиотека Свети Николе на ден 01.07.2021 год.(четврток) со почеток во 19:00 часот.

Ве очекуваме!