Македонска разгледница-комбинирана радио и тв емисија на македонски јазик

0
294

Македонска разгледница-комбинирана радио и тв емисија на македонски јазик,проект одобрен од Националниот совет на МНМ во Р.Србија со Симона Велинов владин студент на медицински факултет во Скопје, сабота 12.о6.во 18 ч.на РТВ ФОКУС бидете со нас!