Избрано е привремено претседателство на друштвото `97 во Данска

0
274

Во соработка со претседателството на Друштвото ’97 беше одлучено да се избере ново привремено претседателство, кое ќе има задача да најде соодветни простории за Друштво. Привремено претеседателсво се состои од: Алиша Ахмеди Флорент Јашари Агим Максути Баки Исени Лавдрим Исмаили Амир Исени Енвер Ахмети Со почит новото претседателството на Друштво ’97