Прва збирка поезија од Каролина Ристеска

0
395

Каролина Ристеска, член на литературното друштво ,Браќа Миладиновци од Торонто, ја издаде својата збирка песни , Вечна љубов.

Поетесата Каролина Ристеска, член на литературното друштво ,,Браќа Миладиновци” од Торонто, ја издаде својата збирка песни , Вечна љубов.