Второ коло Престон Вали Лајонс – Вест Престон 1:0

0
342

Браво момци за уште една победа. На Вест Престон им посакуваме сѐ најдобро во остатокот од сезоната. Браво момци за уште една победа. На Вест Престон им посакуваме сѐ најдобро во остатокот од сезоната.