Свечена Академија во Македонското етничко училиште „11 Октомври“ во Јагуна

0
368

Свечена Академија по повод одбележувањето на денот на просветителите, Св. Кирил и Св. Методиј. Им честитаме на сите ученици, учители, родители и членови на училишните одбори за нивната посветеност за изучувањето и зачувувањето на македонскиот јазик во Австралија. Веста е превземена од ФБ страната на : Macedonian Ethnic School ” 11 Oktomvri” – Yagoona