Стирлинг Македонија – Мандурах сити 5:3

0
244

Стерлинг Македонија 5-3 Мандура Сити

Прв натпревар во сезоната со победа и а
одлична можност за нашите до 9-ти години да чекорат на теренот со првиот тим денес

Извор на веста од ФБ страната на Стерлинг Македонија