7.8 C
Skopje
среда, декември 7, 2022

Скопјанец им нуди на Канаѓаните заштитни маски од автомат

Share

Последно поставено

интересно

Женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага организира женска божикна забава

МАКЕДОНКИТЕ ОД ГРАДОТ МИСИСАГА, ОНТАРИО, КАНАДА ВО ПРЕСРЕТ НА КАНAДСКИОТ БОЖИК ОДРЖАA ЖЕНСКА БОЖИKНА...

Во МПЦ „Рождество на Пресвета Богородица“ во Детроит одржано осветување на нови антиминси

На 30 ноември 2022 г., во катедралниот храм ,,Рождество на Пресвета Богородица" во Стерлинг...

Прослава на Божик во МПЦ „Света Недела“во Ајакс

This Sunday, at 12:00 pm. Everyone is welcome♥️ MOC St. Nedela, Ajax💃🕺🎉

Нова апликација за читање и слушање книги на македонски јазик

  Како да ги поттикнете децата да читаат повеќе книги, а времето поминато пред екраните...