Надеж – Осмомартовска забава во Австралија

0
242

Прослава на 8-ми март во рестрикција иако ограничено сепак успешно благодарение на нашите вредни членови и подржувачи. 

Управата на Надеж Ви посакува Срекен 8-ми март на сите наши членки и се надеваме дека до година ќе се дружиме во поголем број.