МАКЕДОНСКО АВСТРАЛИСКА ГОРДОСТ

0
290

МАКЕДОНСКО АВСТРАЛИСКА ГОРДОСТ

Фудбалерите на Ф.К. „Престон Лајонс” од Мелбурн горди што се Македонци и играат за најголемиот македонски фудбалски клуб надвор од Македонија   ………………………