Македонските весници, Австралиско-Македонски Неделник и Денес секогаш во поддршка на изучувањето на македонскиот јазик. Учениците, родителите и учителите ви благодарат од срце.

0
326

Македонските весници, Австралиско-Македонски Неделник и Денес секогаш во поддршка на изучувањето на македонскиот јазик. Учениците, родителите и учителите ви благодарат од срце. Превземено е од ФБ страната на : Macedonian Teachers’ Association of Victoria