Macedonian Ethnic School ” 11 Oktomvri” – Yagoona

0
448

Учиме македонски јазик на интересен начин, играме и се дружиме ! Радост во нашето македонско училиште ! Дојдете и донесете ги вашите деца и внуци да бидат дел од нашето училиште. Уписите за второто полугодие почнуваат денес. Дадете им шанса на вашите деца да бидат МАКЕДОНЦИ кои зборуваат МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ! Ве очекуваме