Нова книга посветена на РСМ од авторката Јудита Реј Худечек од Република Хрватска

0
240

Ни претставува чест и задоволство, што имаме можност да ви ја претставиме новата книга „Makedoniji s ljubavlju” од авторката  Јудита Реј Худечек од Република Хрватска.  Инспиративната книга е  посветена  и ги промовира  убавините на Република Северна Македонија. Оваа книга е второ дело на авторката. Худечек е основач на  Хрватско-Македоското друштво, во Република Хрватска, а воедно е и член од самиот почеток на женската пејачка група „Езерки и оркестарот 7/8″. Новата книга „Makedoniji s ljubavlju” од авторката  Јудита Реј Худечек наидува на одлични критики во Република Хрватска.