Благодарност до Агенцијата за иселеништво

0
304

Деновиве за прв пат по многу години од Македонија ни пристигна пакет со книги и симболи кои се подарок од Агенцијата за иселеништво од Македонија . МЛД Григор Прличев од Сиднеј им се заблагодарува за нивната дарежливост и почит