-0.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022

Настава по македонски јазик во Словенија

Настава по македонски јазик во Словенија предводено од Снежана Катарова 

Share

Последно поставено

интересно

МКД „Даме Груев“ од Стокхолм запишува нови членови

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ИЛИ ОБНОВЕТЕ ГО ВАШЕТО ЧЛЕНСТВО! Управниот Одбор им се заблагодарува на сите членови...

Одбележувањето на годишнината на Здружението на Македонците „Кирил и Методиј“ од Нови Сад е одложено за понатаму

26.01.2006 – 26.01.2022 година Здружението „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ од Нови Сад, шеснаесет години успешно го...

МКД „Македонија“ од Љубљана прогласи свој почесен член

По повод на високиот јубилеј на нашата некогашна членка на МКД и хорот Билјана...

Во МОЦ „Свети Кирил и Методиј“ во Гетеборг одбележан празникот Водици

Македонската православна црква св Кирил и Методиј од Гетеборг на ден 2022 01 19...