Листа на информации од јавен карактер

0
343

Во Агенцијата за иселеништво за давање на информации од јавен карактер  назначени се административните службеници:

Виолета Секулова vikis@minisel.gov.mk 075 358 834

Дора Ангелова dora@minisel.gov.mk 3118 633