Голема благодарност до сите Македонци во Велика Британија за изградениот дом во Истевник

0
506
Низок поклон и голема благодарност од името на Црковниот Одбор на МПЦО св Архангел Михаил до сите од нашата парохија кои несебично одвоивте доброволна помош за да се изгради опожарениот дом на Ѕвонко во Истевник Делчевско.
Убаво е чувството кога заеднички делуваме а помошта оди таму кај што е најпотребно.
Огромна благодарност до отец Oliver Petrovski кој го координираше целиот проект и нашата донација.
Бог посреди нас!