ДОНАЦИЈА ОД ДИЈАСПОРАТА,

0
461

„Македонија“Ешалан, донира симболична донација од 1000 шишиња вода за пиење и 1000 порци храна за учесниците во гаснење на пожарот во Пијанечко-малешевскиот регион кој е опфатен со пожар.