Zëvendës drejtori Izmit Nura merrë pjesë në Kongresin e Arëbreshëve në Tiranë

0
30

Zëvendës drejtori Izmit Nura po merr pjesë në Kongresin e Arbëreshëve që po mbahet në Tiranë me ftesë të Agjencisë Kombëtare të Diasporës dhe nën kujdesin e kryeministrit Rama.
Me ftesë nga Agjencia Kombëtare e Diasporës organizuar nën kujdesin e kryeministrit Edi Rama, sot pjesmarrës në punimet e Kongresit të Arbëreshëve.
Historia, tradita dhe rujtja e indetit kombëtarë të arbëreshëve një vlerë unikate botërore.
Gjatë takimit në Tiranë takimi me drejtoreshen e Agjencisë znj. Sonila Hysi dhe përfaqsuesit nga drejtoria diaspores konstatuam se unifikimi i politikave tona mbi diasporën është domosdoshmëri që në afat sa më të shpejtë duhet konkretizuar.
Kongresi i arbëreshëve mblodhi rreth vetes studiues dhe veprimtarë nga vendi dhe diaspora të plagës së madhe të kombit tonë.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде