Прекрасна интерпретација на „Т’га за југ“ на ученик на онлајн наставата по македонски јазик од Шведска

0
46

https://minisel.gov.mk/wp-content/uploads/2023/11/tgazajug.mov

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде